Startpagina Accommodatie Evenementen
Zakelijk
Route
Contact

PERSBERICHT

Vijfde editie Oldtimerbeurs in Flowerdome Eelde

Eelde- Onder auspiciŽn van Autotron Rosmalen wordt er in het weekend van 27 en 28 november voor de vijfde achtereenvolgende maal de Internationale Oldtimerbeurs in Eelde gehouden. Flowerdome Eelde, beter bekend als de bloemenveilinghallen zal tijdens dit weekend onderdak bieden aan meer dan 150 oldtimerautomobielen. Zowel auto's, motoren, brommers als tractoren staan tijdens dit weekend in de veilinghallen tentoongesteld.

Wie op zoek is naar een wegklare oldtimer is eind november in Eelde aan het juiste adres. Ook geÔnteresseerden met twee rechterhanden komen er ruim aan hun trekken; er worden namelijk ook veel automobielen, motoren, brommers en tractoren te koop aangeboden waarop de echte hobbyist zich nog uren kan uitleven. Stands met onderdelen, gereedschap, naslagwerken en accessoires zullen tijdens deze beurs niet ontbreken. Na het succes van vorig jaar mag de handel ook vanuit de 'kofferbak' aan de man worden gebracht. Of het nou onderdelen, boeken, foto's, miniaturen of winterhoezen zijn, het maakt niet uit - als de koopwaar maar iets te maken heeft met klassieke auto's, motoren, brommers of tractoren. De carbooth sale is in Groot-BrittanniŽ al geruime tijd een bekend fenomeen.

Twee jaar geleden maakten de brommers en tractoren hun opwachting in Flowerdome. Met groot succes. Het aantal handelaren dat zich nu reeds heeft aangemeld voor beursruimte overtreft ruimschoots dat van vorig jaar. Geen wonder, want de klassieke brommer en de gemotoriseerde 'werkpaarden' winnen nog altijd aan populariteit.

De Internationale Oldtimerbeurs in Eelde is uitgegroeid tot een grootschalig evenement. De organisatie is daar trots op, maar er is ťťn ding dat beslist niet uit het oog wordt verloren: de beurs moet ook gezellig zijn. En dat de organisatie daarin slaagt bewijzen de bezoekersaantallen in de afgelopen jaren.

Heeft u zelf een oldtimer automobiel, motor, bromfiets of tractor of wilt u deelnemen met een onderdelenstand of aan de kofferbakverkoop, dan kunt u zich wenden tot de organisatie op onderstaand telefoonnummer.

De Oldtimerbeurs in Eelde is zaterdag 27 en zondag 28 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Entree 9 euro, kinderen 5-15 jaar betalen 3,50 euro, bezoekers kunnen gratis parkeren. Flowerdome is gelegen in Eelde, A 28 Zwolle - Groningen afrit 37.

Voor meer informatie of deelname aan de Oldtimerbeurs in Eelde kunt u contact opnemen met Autotron Infolijn 073 - 629 32 62 of met Flowerdome: 050-309 72 62.

EINDE PERSBERICHT

Wilt u de oldtimerbeurs ook binnen uw bedrijf onder de aandacht brengen? Als u op onderstaande mini-poster klikt kunt u de poster in A4-formaat downloaden (420kB) en uitprinten.

klik hier voor poster

   

Flowerdome houdt van veel mensen.